PRIMEUR: Bereken nu je energiebesparing dankzij PVC ramen!

Energiebesparing PVC ramenOf we nu spreken om renovatie of een nieuwbouwproject; ramen en deuren in PVC zijn niet alleen het duurzaamste, door de superieure isolatiecapaciteiten bespaar je nog een flinke duit op je energiefactuur!

Van pellicom wéét niet enkel dat PVC ramen een investering zijn, die de moeite waard is… Wij bewijzen en tonen het je ook! Het Van pellicom team heeft de koppen bij elkaar gestoken en heeft voor jou een tool ontwikkeld die berekent hoeveel jij jaarlijks bespaart bij plaatsing van Zendow, Zendow #neo Standaard of Zendow #neo Premium PVC ramen.

Nadat we enkele noodzakelijke data van jou hebben opgevraagd, verwerken we alle info wat betreft energiebesparing in een duidelijke grafiek vergezeld van een gedetailleerde tabel en vatten we deze informatie nog eens samen voor jou. Indien gewenst, sturen we je de resultaten zelfs per mail door naar je. Op die manier weet jij duidelijk hoeveel geld én energie je jaarlijks en tienjaarlijks bespaart, door voor PVC ramen te kiezen! Benieuwd? Ga dan als de bliksem aan de slag met onze gloednieuwe energiebesparing tool!

Energiebesparing tool Van pellicom

Waarom? Omdat we ervoor kiezen je met duidelijk cijfermateriaal aan te tonen dat PVC ramen wel degelijk een duurzame oplossing zijn en dat dat als een paal boven water staat. Zo kan jij makkelijker die knoop doorhakken en hoef je nooit meer nadien met een onzeker gevoel opgezadeld zitten… Kies je voor zekerheid? Dan kies je voor PVC ramen van Van pellicom!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!