Je PVC buitendeur isoleren: hoe doe je dat?

PVC buitendeur isolerenHoe goed geïsoleerd je nieuwbouwwoning ook is, er zijn altijd zwakke plekken in de constructie waardoor er tóch kostbare warmte ontsnapt. Naast de ramen verdienen ook buitendeuren extra aandacht als je wil besparen op de energiefactuur. Daarom is het belangrijk om een buitendeur te nemen met sterke isolerende kwaliteiten. Kies je voor een PVC buitendeur, dan ben je alvast op de goede weg!

Waarom voor een PVC buitendeur kiezen?

Over de voordelen van PVC is al veel geschreven. Om te beginnen heeft PVC buitengewone isolerende capaciteiten. De PVC profielen van Van pellicom bestaan uit verschillende luchtkamers, waardoor er een thermische buffer ontstaat. Een PVC buitendeur houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen. Op die manier verbruik je veel minder energie. En dat is goed voor het milieu én je portemonnee!

PVC buitendeur met hoogrendementsglas

Kies je voor een PVC buitendeur gecombineerd met een raam, dan krijg je uiteraard veel licht in huis. Om ervoor te zorgen dat er geen warmte ontsnapt langs het raam biedt Van pellicom zowel dubbel glas als hoogrendementsglas. Die laatste isoleert nóg beter en verhoogt dus het rendement in huis. Bovendien is ook de geluidsisolatie nog een pak beter dan bij klassiek dubbel glas. En alsof dat nog niet voldoende is, gelden er ook tal van premies voor wie ramen en deuren in hoogrendementsglas laat plaatsen. Eigenlijk is er geen reden te bedenken om niet voor hoogrendementsglas te kiezen!

> Opgelet: info in dit artikel over mogelijke premies of subsidies kan ondertussen achterhaald zijn. Raadpleeg ons overzicht van actueel geldende premies & subsidies!

PVC buitendeur afgewerkt met een sierpaneel

Naast de isolerende kwaliteiten is een PVC buitendeur van Van pellicom ook gewoon heel mooi. Voor de afwerking met een sierpaneel wordt er samengewerkt met de kwaliteitsproducten van ANAF. Er is een ruime keuze aan uitvoeringen en modellen.

Daarnaast is het ook van belang dat je buitendeur inbraakwerend is. Van pellicom kiest daarom standaard voor een hoge basisveiligheid – drie- of vijfpuntsluiting – en hoogwaardige materialen zoals scharnieren, cilinders en tochtborstels. Maar ook een PVC buitendeur inclusief elektrisch slot en sierbeslag in alle vormen en maten behoort tot de mogelijkheden.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!