Pvc-ramen passen perfect bij je huis én krijgen je energiefactuur omlaag

Van pellicom werkt uitsluitend met de pvc-raamprofielen van Deceuninck en mag zich daarom een ‘Deceuninck Preferred Partner’ noemen. De pvc-ramen van Deceuninck zijn honderd procent Belgische producten die bekendstaan om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. Maar er is er meer: ze helpen ook om je energiefactuur te doen dalen én ze zijn verkrijgbaard in duizenden kleurencombinaties. Je vindt dan ook altijd ramen die perfect aansluiten bij jouw woning.

Kwalitatieve pvc-ramen

De standaard pvc-ramen van Deceuninck hebben uitstekende isolerende eigenschappen. De verschillende isolatiekamers zorgen er namelijk voor dat de koude buiten blijft en de warmte binnen. Om aan de profielen extra sterkte te geven zitten er metalen kokers ingewerkt. Je kiest dus voor een ecologisch, stevig en duurzaam product.

Zendow#neo Premium: nooit geziene voordelen

Maar het kan nog beter: enkele jaren geleden bracht Deceuninck de innovatieve Zendow#neo Premium-ramen op de markt. Deze hebben nog heel wat bijkomende troeven:

  • Het opendraaiend gedeelte – de vleugel – is slanker, wat een erg strakke en hedendaagse look Ook zijn er geen extra ‘waterneuzen’ nodig, waardoor de ramen minder zwaar ogen.
  • Slankere profielen betekent ook meer glas. Dat zorgt voor meer licht, meer zicht en meer comfort.
  • De Zendow#neo Premium-ramen isoleren 35 procent beter dan klassieke, staalversterkte ramen. Dat is mogelijk dankzij een extra isolatiekamer, thermische versterking en ingewerkte glasvezels, die koudebruggen vermijden.
  • Er zijn ook grotere afmetingen Zendow#neo Premium-ramen kunnen tot 2,5 meter hoog en 2,20 meter breed zijn. Momenteel is dit het grootste pvc-raam op de markt.
  • Je hebt de keuze tussen dubbel of driedubbel glas, voor een onovertroffen isolatie.
  • Zendow#neo Premium-ramen zijn extra goed beveiligd tegen inbraak.

Kiezen voor duurzaamheid

Als je je ecologische voetafdruk wil verkleinen zit je goed met de pvc-ramen van Deceuninck. Niet alleen zorgen de uitstekende isolerende eigenschappen ervoor dat je flink bespaart op je energiefactuur, deze ramen zijn ook volledig recycleerbaar.

Wil je graag weten hoe jouw woning eruit zal zien met Deceuninck-ramen in de kleuren van jouw keuze? Kom er nu al achter met onze online kleurensimulator.

Geïnteresseerd in onze pvc-ramen? Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!