PVC ramen & deuren en inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging PVC ramen en deuren: beter voorkomen dan genezen!

Is uw woning voldoende beschermd tegen inbrekers? Een vraag die de nodige aandacht verdient want dieven liggen altijd op de loer. Meer dan de helft van de inbraken gebeurt via ramen en deuren. De boodschap bij inbraakpreventie: maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk om via ramen en deuren uw huis binnen te dringen. Een dief heeft maar enkele minuten nodig om toe te slaan. Sluit dus deuren en ramen altijd goed af, ook als u maar heel even de deur uit bent. Denk ook aan preventieve maatregelen zoals verlichting met detector. U kan ook een beroep doe op elektronische inbraakbeveiliging tips: alarminstallatie, camera bewaking, videofoon of parlofoon.

Inbraak beveiliging en preventie

Inbrekers over de vloer krijgen is heel vervelend, niet alleen omdat er dikwijls kostbare spullen worden gestolen maar ook omdat u met een onveiligheidsgevoel wordt opgezadeld. De meeste inbrekers proberen ramen in te slaan of deuren te forceren om hun slag te slaan. Inbraakpreventie is hier het codewoord. Wat betekent inbraak beveiliging eigenlijk? In essentie komt het neer op een aantal maatregelen nemen en eenvoudige inbraakbeveiliging tips in de praktijk brengen. Alvast een advies: als u PVC ramen en PVC deuren installeert, wordt uw huis ‘inbraak bestendig’.

PVC deuren zijn inbraakwerend

Bent u op zoek naar gloednieuwe deuren of wilt u uw deuren vervangen? Denk dan aan de inbraak beveiliging. Meer dan de helft van de inbrekers kiest een deur om een woning binnen te dringen. Reden genoeg dus om de inbraak beveiliging van uw voordeur en buitendeuren serieus te nemen. Het eerste aandachtspunt bij inbraakpreventie is het materiaal waaruit de deur gemaakt is. PVC deuren plaatsen is een goed idee omdat ze inbraakwerend zijn. De dikte van de deur is van ondergeschikt belang bij inbraak beveiliging. Laat het wel duidelijk zijn dat holle deuren die dikwijls als binnendeur dienst doen niet inbraakveilig zijn. Holle deuren worden soms ook als appartementsdeur gebruikt. Ook hier vormen PVC deuren een waardig alternatief.

Inbraakwerende PVC deuren

PVC ramen tegen inbraken

Inbraakbestendige PVC ramenNieuwe ramen moeten behalve duurzaam en isolerend ook inbraakwerend zijn. Naast deuren vormen ook ramen dikwijls het doelwit van dieven. Daarom is het noodzakelijk om een extra beveiliging te voorzien onder de vorm van inbraakwerende ramen. Waarom geen PVC ramen installeren? De beveiliging van uw ramen heeft zowel een invloed op het forceren van het raamslot als het stuk slaan van het glas. Inbraakwerende ramen beschermen uw woning tegen snelle diefstallen. Ook van belang: de kwaliteit van het kozijn en de manier waarop de PVC ramen zijn bevestigd.

Op zoek naar een specialist inzake inbraakbeveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op voor tips en advies.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!