PVC ramen en PVC deuren met dubbel glas

Dat de energieprijzen de laatste jaren flink omhoog zijn gegaan, hebt u ongetwijfeld al gevoeld in uw portemonnee. Besparen op energiekosten is dus de boodschap. Vooraleer u grote investeringen doet in dure alternatieve energiebronnen, zoals een warmtepomp of zonnepanelen, kan u best eerst energie steken in het isoleren van uw woning, bijvoorbeeld via PVC ramen met dubbel glas.

Isoleren via PVC ramen met dubbel glas

PVC ramen en PVC deuren met dubbel glas verhogen het isolatievermogen van uw woning aanzienlijk, waardoor u makkelijk enkele honderden euro’s per jaar kan uitsparen. Na veel geld geïnvesteerd te hebben in het plaatsen van isolatie, mag u dus zeker niet vergeten ook uw ramen van dubbel glas te voorzien. Zoniet blijft alle warmte uit uw woning ontsnappen.

PVC ramen en PVC deuren met dubbel glas plaatsen bespaart niet alleen op je energiekosten, u ontvangt bovendien subsidies en premies van verschillende instanties. Zowel de Vlaamse Overheid als de netbeheerder belonen het plaatsen van dubbel glas via het uitkeren van een premie.

> Opgelet: info in dit artikel over mogelijke premies of subsidies kan ondertussen achterhaald zijn. Raadpleeg ons overzicht van actueel geldende premies & subsidies!

Hogere geluidsisolatie met dubbel glas

dubbele beglazing

PVC ramen met dubbele beglazing hebben naast thermische isolatie uiteraard ook een hogere geluidsisolatie. Dit verhoogt het comfort in huis aanzienlijk. Onderzoek wees immers uit dat geluid boven een bepaald decibelniveau als heel irritant kan ervaren worden, en de nachtrust kan verstoren. PVC ramen met dubbel glas kunnen dit vermijden.

De gepatenteerde technologie van Deceuninck die gebruikt wordt in de Zendow Neo raamprofielen garandeert bovendien een superieure isolatiecapaciteit, zowel op thermisch als op akoestisch vlak!

Dubbel glas veel veiliger dan enkel glas

Een derde voordeel van dubbele beglazing is de veiligheid. PVC ramen met dubbel glas zijn natuurlijk minder snel kapot te krijgen dan ramen met enkel glas. Dit verlaagt niet alleen het risico op schade na een ongelukje, bijvoorbeeld door spelende kinderen, maar verhoogt ook de veiligheid bij inbraak.

Offerte aanvragen voor dubbel glas

PVC ramen en PVC deuren met dubbel glas hebben zoveel voordelen, dat u haast gek bent om ze niet te plaatsen. Neem zeker eens contact op met ons, zodat we samen kunnen bekijken hoe voordelig PVC ramen en deuren met dubbel glas voor u kunnen zijn. Aarzel dus niet nu al een gratis offerte aan te vragen via onze website, of contact op te nemen!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!