Ramen en deuren metropolitan stijl: vrijheid ten top

Ramen metropolitan stijlDe metropolitan stijl is de laatste jaren aan een steile opmars bezig. Het gebruik van moderne materialen en onderdelen spreekt heel wat mensen aan. Als je een metropolitan interieurinrichting van naderbij bekijkt, vallen vooral de luxueuze materialen, het comfort en het design op. Bij deze stijl horen uiteraard ook elegante ramen en deuren in ‘metropolitan stijl’. PVC is een materiaal dat hier perfect op inspeelt en je woning naar een hoger niveau tilt.

Ramen en deuren metropolitan stijl: allerlei kleuren en materialen

De metropolitan stijl staat in de eerste plaats voor vrijheid. Er worden allerlei kleuren, materialen en objecten gecombineerd. Wat vooral opvalt, zijn de moderne en strakke meubels en accessoires. Daar schuilt de kracht van de metropolitan stijl: what you see is what you get. Als je ergens binnenkomt, merk je meteen dat het om een ‘metropolitan design’ gaat. Het is een eenduidige stijl wat het succes grotendeels verklaart.

Metropolitan stijl met opvallende decoratie

Een ander typisch kenmerk van de metropolitan stijl is de opvallende decoratie die je woning een bijzondere toets geven. Elegante salonmeubels en salontafels, discrete tapijten, strakke verlichtingselementen,… Het hoort er allemaal bij. Ook glanzende materialen zal je veel aantreffen in dit soort woningen. Je doet er goed aan om vooraf na te denken over welke materialen, kleuren en decoratieve elementen je zal combineren.

Metropolitan stijl ramen

PVC ramen en deuren: veelzijdig en stijlvol

PVC is een veelzijdig materiaal. Het is dan ook een goed idee om je ramen en deuren metropolitan stijl in PVC te kiezen. Je hebt een ruime keuze, zowel op het gebied van uitvoeringen als qua kleuren. Dankzij het gebruik van RAL kleuren heb je keuze uit maar liefst 210 tinten. Zo vind je zonder twijfel PVC ramen en PVC deuren die bij je metropolitan woning passen.

Offerte voor ramen en deuren metropolitan stijl

Ben je op zoek naar ramen en deuren metropolitan stijl? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!