Ramen vervangen voor een zuinige en aantrekkelijke woning

ramen vervangen

Ben je met een renovatieproject bezig? Dan komen de ramen vast en zeker aan de beurt. Ramen vervangen levert je niet alleen een aanzienlijke energiebesparing op. Je tilt je gevel en woning ook naar een hoger niveau. Nieuwe ramen doen namelijk wonderen voor de uitstraling van je gevel. Waarmee moet je rekening houden en hoe ga je te werk? Ontdek het hier!

Ramen vervangen: de beglazing

Ramen zijn samen met het dak verantwoordelijk voor het grootste warmteverlies in een woning. Je hebt er dus alle belang bij om ramen te kiezen met een hoge isolatiewaarde. Dat zal je niet alleen merken op je energiefactuur, ook het klimaat vaart er wel bij. Om te beginnen moet je aandacht besteden aan de beglazing. Heb je nog enkel glas? Dan is het hoog tijd om de weg van hoogrendementsbeglazing in te slaan. Die investering loont meer dan de moeite en verdien je op termijn dubbel en dik terug.

Ramen vervangen: de raamprofielen

hoe ramen vervangenNaast de beglazing, is ook de kwaliteit van de raamprofielen van groot belang. Je opteert het best voor raamprofielen met verschillende kamers die zo weinig mogelijk warmte doorlaten. Zo beperk je het warmteverlies tot een minimum en gaat de isolatiewaarde van je woning er met rasse schreden op vooruit.

Een lust voor het oog

Ramen vervangen betekent natuurlijk ook een nieuwe look voor je gevel. Tegenwoordig kan je kiezen uit verschillende soorten afwerking en kleuren. Wil je weten welke kleur het beste past? Neem de proef op de som met onze kleurensimulator!

Ramen op maat bij Van pellicom

Wil je je ramen vervangen? Dan ben je bij Van pellicom aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in PVC ramen en leveren maatwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Onze specialisten staan je met raad en daad bij!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en effici├źntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!