Rolluiken zorgen voor meer comfort in huis

In je eigen woning wil je genieten van het hoogst mogelijke comfort. Ook pvc-rolluiken dragen daartoe bij. Ze isoleren zowel thermisch als akoestisch, verhogen je privacy en veiligheid én zijn daarenboven verkrijgbaar in een waaier aan mogelijke kleuren.

Een multifunctioneel onderdeel van je woning

Rolluiken zijn niet zomaar een accessoire. Ze zijn multifunctioneel en vormen een volwaardig onderdeel van je woning. In Nederland kun je in veel huizen gewoon naar binnen kijken, maar wij Belgen zijn meer op onze privacy gesteld. De meesten van ons vinden rolluiken dan ook een absolute must. Rolluiken houden ongewenste blikken van buren en voorbijgangers buiten en verduisteren je woning wanneer dat nodig is. Bovendien vormen ze een extra barrière voor inbrekers die het op jouw bezittingen gemunt hebben. Met rolluiken voel je je dan ook heel wat veiliger in huis.

Thermisch en akoestisch isolerend

Wie kiest voor pvc-ramen laat meestal ook rolluiken in pvc installeren. Die hebben, net als de ramen, een isolerende functie: in de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter verhinderen ze dat de warmte van binnen naar buiten ontsnapt.

Rolluiken beperken bovendien de geluidsoverlast. Met neergelaten rolluiken merk je heel wat minder van het straatlawaai. Zo geniet je des te meer van je tv-avond of de gesprekken met je huisgenoten.

Elektrische rolluiken voor nóg meer comfort in huis

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor elektrisch bediende rolluiken. Die laat je met één druk op de knop vlot naar boven of beneden. Bovendien kun je elektrische rolluiken aan een domoticasysteem koppelen. Dat maakt het mogelijk om je rolluiken vanop afstand te bedienen. Ook kun je een programma instellen dat tijdens je afwezigheid de rolluiken automatisch optrekt en neerlaat.

Geïnteresseerd in pvc-rolluiken? Vraag een gratis offerte of neem contact op voor meer informatie.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!