Schuifdeuren op maat geven je woning extra cachet

Schuifdeur op maat laten maken? Contacteer Van pellicomSchuifdeuren op maat geven je woning iets extra’s! Populair zijn schuifdeuren in de badkamer, maar ook in de woonkamer, als scheiding tussen het eet- en zitgedeelte, in de veranda of als doorgang naar het terras. Overweeg je om schuifdeuren te installeren? Ga dan in zee met een specialist!

Schuifdeuren op maat: klasse en esthetiek gaan hand in hand!

In sommige gevallen is een schuifdeur gewoonweg praktischer dan een traditionele deur. Brede doorgangen, bijvoorbeeld, kun je niet anders dan met een schuifdeur afsluiten. Vaak worden glazen schuifdeuren geïnstalleerd in de badkamer, als afsluiting van de douchecabine of als brede doorgang naar de tuin. ‘Binnen’ en ‘buiten’ lopen dan naadloos in elkaar over.

Maar ook in kamers waar de ruimte beperkt is, kan een schuifdeur een oplossing bieden. Je spaart er immers heel wat plaats mee. Maar de meeste mensen kiezen nog altijd voor schuifdeuren omwille van de look!

Schuifdeur op maat laten maken? Contacteer Van pellicom!

Laat je schuifdeuren op maat plaatsen door een vakman

Schuifdeuren laten zich niet in één-twee-drie plaatsen. Het vereist vakmanschap en ervaring om de stabiliteit van een schuifdeur precies op punt te krijgen. Bij Van pellicom ben je wat dat betreft aan het juiste adres. Met meer dan 45 jaar partnership met Deceuninck op de teller, heeft de PVC-specialist genoeg ervaring in huis om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Bovendien werken de installateurs snel en efficiënt. Daardoor is ook de prijs scherp. Erg scherp!

Perfecte isolatie en al de flexibiliteit die je maar wilt

Omdat Van pellicom enkel met hoogwaardige PVC-producten werkt, scoren de schuifdeuren uitstekend in de categorie isolatie. Uiteraard zijn ze ook volkomen wind- en waterdicht én ze glijden vlot open, zonder dat je daarvoor veel kracht moet uitoefenen.

Je hebt de keuze uit twee systemen: met één of twee beweegbare delen. In het laatste geval kun je de twee glaspartijen over de rail schuiven, wat voor meer flexibiliteit en ruimte zorgt. Bij Van pellicom heb je overigens een ruime keuze aan kleuren en formaten. Zo vind je vast een schuifdeur op maat die perfect bij je ramen past!

Ben je op zoek naar een glazen schuifdeur op maat van hoge kwaliteit? Neem dan contact met ons op. Onze experts geven je advies op maat en zorgen voor een oplossing die perfect bij je woning past. Ook een gratis offerte bezorgen we je met alle plezier voor het plaatsen van PVC schuifdeuren op maat!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!