Laat je huis ademen met tuimelramen

Op zoek naar meer licht, ruimte en levenskwaliteit in je woning? Tuimelramen zijn de oplossing! Ze zorgen voor een constante, natuurlijk verluchting en zijn dankzij de nieuwste snufjes dubbel zo praktisch in gebruik.

Overvloed aan daglicht dankzij tuimelramen

Overvloedig veel licht binnenlaten in je woning is de beste manier om mentale dipjes te voorkomen en je algemene gezondheid te bevorderen. Over de voordelen van blootstelling aan daglicht is de wetenschappelijke wereld het unaniem eens. Dus waarom niet de proef op de som nemen en maximaal zonlicht binnenlaten in je slaapkamer, zolder of keuken?

Het is niet alleen de snelste stap naar een meer open ruimtelijk gevoel, ook de luchtkwaliteit in je woning zal stijgen. Want dankzij de handige bedieningsgreep van je tuimelraam kan je continu ventileren en frisse lucht binnenlaten. Ventileer dus wanneer je niet thuis bent en dat zonder onveiligheidsgevoel.

De nieuwste accessoires

Uit bovenstaande pluspunten blijkt dat tuimelramen zeker de moeite waard zijn. Nog niet overtuigd? We zetten nog een paar handige snufjes op een rij:

Elektrische bediening

Uiteraard kan je gaan voor het klassieke tuimelraam met manuele bediening. Maar wie zijn buurman graag eens overklast, kiest resoluut voor een elektrisch bedieningssysteem. Zo kun je vanop elke plaats in je woning je tuimelramen bedienen én ervoor zorgen dat ze op gezette tijden open en dicht gaan. Zelf programmeren was nog nooit zo makkelijk!

Overvloed aan daglicht dankzij tuimelramen

Met regensensor

Ben je het bij momenten moesson-achtige regenklimaat van België hartsgrondig beu? Wees de regengoden dan te slim af en installeer een tuimelraam met regensensor. Wanneer de eerste druppels het glas raken, sluit het raam automatisch. Geen natte meubels meer!

Met ventilatierooster en raamdecoratie

En wie echt all the way wil gaan, neemt álle accessoires in overweging. Beveiligingsonderdelen, ventilatierooster of raamdecoratie? Tuimelramen laten je nooit in de steek!

Pvc tuimelramen

Zelfs wat de materiaalsoort van de kozijnen betreft hebben liefhebbers van tuimelramen meer dan keuze genoeg. Elke materiaalsoort heeft voor- en nadelen (van prijs tot onderhoudsvriendelijkheid), maar pluis zeker de mogelijkheden van pvc uit!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!