De vrieskou buitenhouden? Investeer in isolerende ramen en deuren

De winter is nu echt in aantocht en je weet wat dat betekent: tijd om mutsen en sjaals uit de kast te halen en de verwarming een graadje hoger te draaien. Als je niet wil dat alle warmte zomaar naar buiten ontsnapt, is het cruciaal om je woning degelijk te isoleren. Om de vrieskou buiten te houden en de warmte binnen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must.

Je woning isoleren: de prioriteiten

Een degelijke isolatie van je woning bestaat uit drie belangrijke pijlers: de isolatie van je dak, muurisolatie en de isolatie van je ramen en deuren. Door van die prioriteiten werk te maken, geniet je van meer wooncomfort. Omdat er minder warmte uit je woning ontsnapt, zal je energiefactuur ook een heel stuk lager liggen.

Tot slot vaart het milieu er wel bij: als je minder brandstof verbruikt, produceer je namelijk ook minder CO2.

Vermijd condens op je ramen

Als je in jouw woning nog oude ramen hebt zitten, misschien zelfs nog met enkel glas, dan loop je ’s winters het risico op condens. Erg vervelend, want het vergroot de kans op een vochtprobleem in jouw woning. Met dubbele of driedubbele beglazing heb je geen last meer  van condens op de ramen. Belangrijk daarbij is wel dat je ook investeert in een degelijk ventilatiesysteem.

De vrieskou bestrijden met pvc-ramen en deuren

Bij Van Pellicom ben je aan het juiste adres om jouw oude ramen en deuren te vervangen door gloednieuwe exemplaren in pvc. We werken met de profielen van Deceuninck omwille van hun superieure kwaliteit en duurzaam karakter. Al onze ramen én deuren hebben bijzonder sterk isolerende eigenschappen. Vraag dus gerust een gratis prijsofferte of neem contact op voor meer informatie. Met nieuwe ramen en deuren ben je optimaal gewapend tegen de vrieskou, zowel dit jaar als de volgende decennia.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!