Zendow neo: ontdek het raam van morgen!

Zendow neo: duurzame en energiezuinige PVC ramen

PVC ramen die nog duurzamer zijn en meer energie besparen? Een utopie, horen wij u denken. Toch niet! De Zendow neo-serie, een concept van bouwspecialist Deceuninck, levert het bewijs. Zij scheert hoge toppen op het gebied van zowel prestaties, esthetiek als duurzaamheid. Pastorijwoning, villa, rijhuis of fermette? De Zendow ramen zijn geschikt voor elke bouwstijl en geven uw huis een elegante look mee.

Zendow neo deceuninck

Ramen in PVC hebben een al een hele evolutie achter de rug op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. Zendow neo voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Hoe? Met Linktrusion, een revolutionaire technologie die het beste van alle werelden combineert: nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken.

Ramen op maat met Zendow neo

Zendow ramen passen perfect in elke woning. Door glaslatten, makelaars, kleinhouten en andere afwerkingsprofielen te vervangen, verandert het totale uitzicht van uw raam. Zendow neo is een 100% moduleerbaar concept waarmee u uw woning een persoonlijke toets geeft. Het Zendow systeem omvat ook een afzonderlijk gamma buitenkaders, speciaal voor renovatieprojecten.

Een zee van licht

Zendow neo staat voor eenvoud. Het is een profielsysteem dat het architecturale met het decoratieve verzoent. Qua design omvat de nieuwe profielvorm zowel klassieke als moderne trekjes. De licht afgeronde vorm geeft het ontwerp zachtheid en warmte mee. Aangenaam om zien en voelen. Veilig bovendien, want scherpe randen zijn uitgesloten.
Lichte, luchtige leefruimtes zijn tegenwoordig erg in trek. Het nieuwe raamsysteem Zendow speelt hierop in. De oppervlakte van het glas wordt zo groot mogelijk, terwijl de profielen minder breed worden. Resultaat? Een woonruimte die in een zee van licht baadt. Zendow neo is puur symmetrisch ontworpen en zowel open als dicht vormt het een coherent geheel.

Zendow neo geeft inbrekers geen kans

U streeft ernaar uw woning zo veilig mogelijk in te richten. Zendow neo helpt u daarbij. De Zendow PVC ramen zijn compatibel met alle op de markt verkrijgbare types veiligheidsbeslag. De profielen worden versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn dankzij een extra barrière beter afgeschermd. Op die manier is het beslag zo goed als onbereikbaar voor inbrekers!

Zendow #neo

PVC ramen: warmte binnen, decibels buiten

PVC is een natuurlijke isolator; het ideale materiaal voor een aangenaam warmtegevoel in uw huis.
Naast de thermische isolatie leveren PVC ramen ook uitstekende akoestische prestaties. Bovendien houden de multifunctionele dichtingen met maximaal contactoppervlak tussen beglazing en profiel moeiteloos de overtollige decibels buiten. Verder garandeert het multifunctionele dichtingssysteem een permanente wind- en waterdichtheid.

Zendow neo heeft de meest geavanceerde technologie aan boord om hét perfecte raam te worden! Superisolerend, inbraakveilig en geschikt voor elke stijl van woning! Interesse? Aarzel dan zeker niet ons vrijblijvend te contacteren of vraag een gratis offerte aan!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!