Moderne ramen: in pvc natuurlijk!

Vandaag geven heel wat mensen de voorkeur aan een woning met veel lichtinval, open ruimtes en gedurfde stijlkeuzes. Maar zo’n moderne woning vraagt ook om moderne ramen. Kies je voor de pvc-ramen van Van pellicom, dan heb je keuze te over en ben je verzekerd van hoge kwaliteit.

Talrijke mogelijkheden

Als je modern wil wonen, is het cruciaal om voldoende aandacht te besteden aan elk element, ook aan je ramen. Ramen zijn namelijk erg bepalend voor de uitstraling van je moderne woning. Bij Van pellicom vind je een grote keuze aan pvc-ramen. Daarmee geef je je woning de moderne uitstraling waar je naar op zoek bent. Pvc heeft het voordeel dat het verkrijgbaar is in een brede waaier aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Je vindt gegarandeerd een uitvoering die perfect bij de rest van jouw woning past.

Moderne ramen: veel licht, optimale isolatie

Wie eigentijds wil wonen, kiest voor veel invallend daglicht. De sleutel daarvoor zijn grote glaspartijen. Van pellicom werkt met de kwaliteitsraamprofielen van Deceuninck, die verkrijgbaar zijn in groottes tot 2,5 op 1,15 meter. Dat is een heel stuk groter dan de meeste standaardramen. Wil je nóg meer natuurlijk licht binnenlaten? Dan kun je ook schuiframen in je woning integreren. Deceuninck-schuiframen zijn tot 6 meter breed en 2,5 meter hoog, ideaal voor een moderne, lichte woning.

De Zendow#neo Premium-raamprofielen van Deceuninck zijn niet alleen hoog, elegant en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen; ze zijn ook ijzersterk en superisolerend. Dubbel glas is vandaag de dag de norm, maar ook driedubbel glas behoort tot de mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van een nooit geziene thermische én akoestische isolatie.

Kies bijpassende rolluiken

Wil je jouw moderne ramen helemaal ‘af’ maken? Kies dan voor bijpassende, elektrische rolluiken. Die kun je eventueel ook door domotica laten aansturen, zodat ze automatisch openen of sluiten wanneer jij dat wil. Zo geniet je een optimaal comfort.

Geïnteresseerd in moderne ramen in pvc? Vraag gerust een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!