Pvc ramen met houtlook: duurzaamheid en authenticiteit hand in hand

Houten ramen kunnen erg fraai ogen. Helaas heeft hout naast dat esthetische voordeel ook een aantal nadelen waardoor het materiaal niet kan opwegen tegen raamprofielen in pvc. Er zijn dan ook steeds minder mensen die vandaag nog kiezen voor ramen in hout. Toch betekent dit niet dat je die tyische houtlook moet missen. Het is namelijk perfect mogelijk om de vele voordelen van pvc ramen te combineren met het authentieke uitzicht van hout: een houtstructuurfolie biedt hiervoor de ideale oplossing.

Houtimitatie: een waardig alternatief

Kiezen voor pvc ramen met een houtlook is erg slim. Om te beginnen zijn de raamprofielen nauwelijks van hout te onderscheiden: ze zien er niet alleen uit als echt hout, ze voelen ook zo aan. Daarnaast is het goedkoper én kun je genieten van de gebruikelijke voordelen van pvc. Zo zijn deze ramen:

  • sterk isolerend
  • onverslijtbaar
  • onderhoudsvrij
  • maatvast

Duurzame ramen

Kiezen voor ramen in pvc is kiezen voor ramen met een maximale levensduur. Doordat je echt hout vermijdt, spaar je met dit soort ramen bovendien het milieu. Pvc ramen met een houtlook zijn dus écht duurzame ramen, in alle betekenissen van het woord.

Folie met een houtstructuur

Om pvc ramen hun houtlook te geven, wordt er gebruikgemaakt van een speciale houtstructuurfolie. Deze folie wordt perfect aansluitend op de kunststof gekleefd en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Je kunt dus zowel voor lichte als voor donkere tinten hout kiezen. Ook het uitzicht van geverfd hout is mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in pvc ramen met een houtlook? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!