PVC schuiframen kopen: de troeven!

Een PVC schuifraam is ideaal als toegang tot je tuin of terras. Zeker op warme zomerdagen heb je er veel plezier aan. Ben jij geïnteresseerd in PVC schuiframen? We zetten de troeven graag nog even op een rijtje.

Beeld je een warme zomerdag in … Je zit met de familie op het terras te genieten van het zonnetje. Het schuifraam staat open. Kinderen lopen binnen en buiten, er worden plateaus aangedragen om iedereen van drank te voorzien en de barbecue staat al klaar … Klinkt aanlokkelijk, niet?

PVC schuiframen: een meerwaarde voor elke woning!

Een schuifraam zorgt in de zomer altijd voor een vakantiegevoel! Je kunt dan gemakkelijk binnen en buiten lopen zonder telkens een deur te moeten openen. En in de winter ben je natuurlijk ook blij met zo’n groot raam, want het houdt de koude buiten en laat al het licht binnen. PVC schuiframen betekenen voor elke woning een meerwaarde. Ook voor die van jou!

Wil je zeker zijn van een professionele aanpak, dan laat je PVC schuiframen door Van pellicom plaatsen. Je kunt ons gerust PVC specialisten noemen. We werken enkel met de hoogkwalitatieve Zendow-profielen van Deceuninck. Die zijn niet alleen heel stevig, maar ook sterk isolerend, zowel wat betreft geluid als warmte. > Bekijk hier onze Monorail PVC schuiframen catalogus!

PVC schuiframen in alle mogelijke stijlen en kleuren

Een schuifraam is een extra toegang tot je woning. Ook dieven weten dat. Wie PVC schuiframen koopt bij Van pellicom kan dan ook rekenen op extra aandacht op het vlak van inbraakbeveiliging, en dat zonder de flexibiliteit te beperken. Want keuze is er te over bij Van pellicom. Er zijn schuiframen in zowat alle mogelijke kleuren en in verschillende stijlen beschikbaar. Zo ben je zeker dat ook jij het passende PVC schuifraam vindt voor je woning. Weet je niet welke kleur en stijl bij jouw passen? Probeer dan de kleurensimulator en ontdek onmiddellijk wat past en wat niet!

Bespaar op je energiefactuur met PVC schuiframen

Kies je voor hoogrendementsglas, dan bespaar je tot wel 25 euro per jaar op je energiefactuur. Dat komt omdat de isolatiekracht van hoogrendementsglas in combinatie met PVC ongekend groot is. Daarbovenop kun je ook nog genieten van tal van energiepremies die de Vlaamse overheid uitkeert aan milieuvriendelijke renovaties. Bij Van pellicom zijn ook minder alledaagse extraatjes mogelijk. Wat dacht je van figuurglas, zonwerende beglazing of gelaagd veiligheidsglas?

Laat vlug een offerte maken en binnen de kortste keren geniet ook jij op je terras van PVC schuiframen!

> Opgelet: info in dit artikel over mogelijke premies of subsidies kan ondertussen achterhaald zijn. Raadpleeg ons overzicht van actueel geldende premies & subsidies!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!