Rolluiken installeren: een verstandige keuze

Rolluiken vormen een grote troef voor je woning. ’s Avonds zorgen ze voor meer privacy en ze maken het inbrekers meteen een stuk moeilijker. Laat je elektrisch bediende rolluiken installeren, dan geniet je van een optimaal comfort. Van de montage hoef je trouwens al helemaal niet wakker te liggen: wij klaren die klus in een wip.

Kies voor comfort

Je voelt je meteen wat prettiger als je ’s avonds je rolluiken kunt neerlaten. Rolluiken zorgen voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Maar er is meer dan dat: ze helpen ’s winters ook om de warmte binnen te houden en in de zomers houden ze je huis extra koel. Op die manier bespaar je op je verwarmings- en koelingskosten.

Daarnaast maken rolluiken komaf met straatlawaai. Hoogisolerende ramen in combinatie met pvc-rolluiken bieden een uitstekende akoestische isolatie. Gedaan met ’s nachts urenlang wakker liggen!

Elektrisch bediende rolluiken

Als je rolluiken laat installeren, heb je de keuze tussen lint- of motorbediening. We raden je aan om voor die tweede optie te kiezen. Elektrisch bediende rolluiken maken het je namelijk erg makkelijk. Bovendien kun je ervoor kiezen om domotica te installeren. Zo laat je wanneer je maar wil je rolluiken volledig automatisch naar boven en naar beneden gaan.

Rolluiken installeren: erg eenvoudig

Als je kiest voor de rolluiken van Van pellicom ben je verzekerd van een bijzonder makkelijke montage. De kast van onze rolluiken bestaat namelijk uit één stuk, waardoor we die ook in één keer kunnen monteren. Onze ervaren installateurs lossen dit snel en vakkundig op.

Ten slotte nog een tip: als je de rolluiken samen met de ramen bestelt, kunnen we die al voormonteren. Zo verloopt de installatie nóg vlotter.

Geïnteresseerd in onze pvc-rolluiken? Vraag dan gerust een gratis prijsofferte of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!