Venstertabletten voor binnen: de vaste compagnon van je ramen

Ben je van plan om nieuwe ramen te plaatsen? Vergeet dan zeker niet om ook na te denken over bijpassende venstertabletten. Een venstertablet of vensterbank maakt je raam helemaal af. Niet alleen ziet het er erg fraai uit, het is ook gewoon bijzonder praktisch. Want waar ga je anders je kamerplanten en andere decoratiespullen op zetten?

Venstertabletten: cruciaal in je interieurafwerking

Een venstertablet wordt geplaatst aan de onderdorpel van een raamkozijn. Het is in feite een afdekking van de borstwering. Het woord ‘vensterbank’ mocht je vroeger erg letterlijk nemen, want het ging om een echte zitplaats bij het raam. Maar ook vandaag houden heel wat mensen ervan om gezellig bij het raam te zitten met een boek. En dan is zo’n venstertablet extra handig om bijvoorbeeld een drankje op te zetten.

Daarnaast komt een venstertablet ook erg verzorgd over. Als je kiest voor het juiste materiaal en de juiste kleur geven venstertabletten een extra cachet aan je interieur.

Stonosil-venstertabletten van Deceuninck

Bij Van pellicom kun je terecht voor hoogwaardige venstertabletten in pvc. De Stonosil-vensterbanken van Deceuninck worden volledig afgewerkt op maat van jouw persoonlijke stijl. Daarmee geef je je interieur net dié uitstraling die jij wil. Wil je een strakke vormgeving of de look van natuursteen of composiet? Geen probleem, dat is allemaal mogelijk.

Maar er is meer: de Stonosil-venstertabletten zijn een toonbeeld van duurzaamheid. Doordat ze van pvc gemaakt zijn, zijn ze bovendien honderd procent recycleerbaar. Uiteraard is dat goed nieuws voor het milieu. Venstertabletten helpen trouwens ook om koudebruggen te voorkomen. Zo houd je de warmte lekker binnen in je huis én bespaar je op je verwarmingskosten.

Ook voor grote ramen

Stonosil-venstertabletten passen bij elk raam. Onze profielen zijn tot zes meter lang, dus ook als je heel erg grote ramen hebt, kun je ze in huis halen. Met Stonosil moet je je dus geen zorgen maken over ontsierende naden.

Ben je geïnteresseerd in onze venstertabletten? Of wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet, neem snel contact met ons op.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!