Onnavolgbare isolatie in PVC ramen dankzij toptechnologie

PVC ramen: ontdek de technologieWaarom PVC een verstandige materiaalkeuze is voor je ramen? PVC ziet er niet alleen erg fraai uit in elke woning, het isoleert ook uitzonderlijk goed – de Zendow#neo Premium-profielen van Deceuninck halen dankzij hun Linktrusion-technologie een isolatiewaarde tot Uw=0,65 W/m2K! Net die technologische vooruitstrevendheid maakt Deceuninck al 45 jaar lang tot de geliefkoosde partner van Van pellicom.

Wie ramen kiest denkt in de eerste plaats aan esthetiek: “Ziet het geheel er mooi uit in mijn woning?” Maar ook de technologie binnenin het raam, is van groot belang. Je wilt immers ramen die voldoen aan alle vereisten op het vlak van thermische en akoestische isolatie … En het liefste nog wat meer.

PVC ramen voor de meerwaardezoeker

Voor die meerwaardezoeker zijn er de PVC raamprofielen van Deceuninck. Zij bieden een ruim assortiment in de massa gekleurde profielen – ze zien er ge-wel-dig uit! – die energieprestaties neerzetten waar concurrenten van achterover vallen. En daarmee bespaar je heel wat op je energierekening!

Onnavolgbare isolatie van PVC ramen dankzij Linktrusion

Kies je voor de premium-uitvoering, dan krijg je het neusje van de zalm: zeer fijne raamprofielen, geschikt voor driedubbel glas en superieure prestaties tot 0,65 W/m2K! (Zegt dit cijfer je niet veel? Bedenk dan dat de meeste concurrenten al tevreden zijn met een waarde van 1,23 – hoe lager het cijfer, hoe hoger de isolatie). Die onnavolgbare energieprestaties hebben de premium-profielen te danken aan de gepatenteerde Linktrusion-technologie, waarbij de binnenkamers van het PVC versterkt worden door glasvezels. Bovendien zijn de profielen overal gekleurd, zelfs aan de binnenkant van het raam!

De standaard- (Uw = 0,73 W/m²K) en basic-uitvoering (Uw = 1,1 W/m²K) van Deceuninck bieden je thermische én akoestische isolatie tegen een sterke prijs. Alle profielen zijn overigens ook beschikbaar in een groot aantal natuurlijke kleuren. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe ramen bij de stijl van jouw gevel passen.

Kies een topinstallateur!

Topramen laat je uiteraard installeren door topinstallateurs. En daarvoor is Van pellicom de ongekroonde koning! Wij beschikken immers over hypermoderne apparatuur waardoor we al het schrijnwerk feilloos kunnen afwerken. Bovendien voeren wij permanente kwaliteitscontroles uit op de gebruikte materialen én ons productieproces! Nog niet volledig overtuigd? Ontdek 10 redenen om voor Van pellicom te kiezen!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!