Ramen landelijke stijl: karakteristiek en warm

Woningen in landelijke stijl zijn nog altijd heel populair in België. Heel wat mensen wonen op het platteland en kiezen voor een landelijke of cottage stijl. De huizen kenmerken zich door een gezellige en warme uitstraling en rustige sfeer. Bij zulke huizen horen uiteraard ook ramen in landelijke stijl. Zij hebben een karakteristieke uitstraling en voldoen aan alle normen van moderne ramen: energiebesparend en duurzaam.

Ramen in landelijke stijl: knus wonen

Wonen in landelijke stijl: knus interieur

Iedereen kent ze wel: de huizen in landelijke stijl die je regelmatig op het platteland aantreft. Wanneer je er voorbij rijdt, vallen ze meteen op door hun stijlvolle en gemoedelijke uitstraling. Het interieur is knus en charmant. Dikwijls wordt er voor een houten vloer gekozen, terwijl in fermettes een stenen vloer dan weer op z’n plaats is. De landelijke stijl sluit nauw aan bij de cottage stijl waarbij veel hout, warme kleuren en dikwijls lambriseringen worden gebruikt.

Ramen landelijke stijl

Als je voor een woning in landelijke stijl kiest, moet je niet alleen aandacht besteden aan het interieur. Je moet de stijl doortrekken naar de buitenkant van je huis, zodat het gehele plaatje klopt… Dat betekent dat je voor de ramen en deuren ook een landelijke stijl moet kiezen. Ze bepalen immers in grote mate de look van je woning. Het is dan ook van groot belang dat je de juiste ramen kiest die een harmonieus geheel vormen. Want het zou zonde zijn als de ramen uit de toon vallen en niet bij de rest van je woning passen.

Ramen in landelijke stijl: Zendow Autentica

Net zoals de stijl van interieur, hebben ramen in landelijke stijl een authentieke en prestigieuze uitstraling. En bij Van pellicom kan je natuurlijk ook steeds terecht voor landelijke stijl ramen… Onze Zendow Autentica collectie stelt vier prachtige, authentieke stijlen van PVC ramen ter beschikking: Baroc, Renaissance, Romantic en Arboré. Ben je een absolute fan van het puur landelijke? Dan zijn de Baroc en Renaissance uitvoeringen zeker iets voor jou! Neem zeker eens een kijkje in onze Zendow Autentica brochure.

Stijlvol en duurzaam

Ramen in landelijke stijl hebben een vooral warme uitstraling. Daarnaast is ook het kwalitatieve aspect belangrijk. Ramen worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden: vrieskou, regen maar ook felle zon. Ze moeten duurzaam zijn en lang meegaan. PVC ramen beantwoorden aan die criteria en je kan ze perfect integreren in een woning landelijke stijl.

Ramen landelijke stijl: energiezuinig

Zendow Autentica: PVC ramen in landelijke stijl

Energiezuinigheid is een bekommernis van iedereen die bouwt of renoveert. Ze zorgen voor een laag energieverbruik en minder CO2-uitstoot. PVC ramen hebben een hoge isolatiewaarde en zorgen ervoor dat de getallen op je energiefactuur zienderogen naar beneden gaan. Woningen in landelijke stijl hebben meestal een grote oppervlakte waardoor de verwarmingskosten snel dreigen op te lopen. Ramen met een hoge isolatiewaarde zijn dan ook geen overbodige luxe.

Ben jij ook op zoek naar ramen landelijke stijl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom even langs. We geven je met plezier het nodige advies! Of bekijk onze Zendow Autentica brochure, landelijke inspiratie binnen handbereik!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!