Waarom je maar beter voor PVC raamprofielen kiest

pvc ramenBen je druk doende met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan komt ook het buitenschrijnwerk aan de beurt. Het is zaak om ramen en deuren te kiezen die aan je wensen beantwoorden en bij de stijl van je woning passen. Maar er zijn nog een aantal andere factoren zoals energiezuinigheid en duurzaamheid die van belang zijn. PVC raamprofielen zijn een uitstekende keuze. In dit artikel lees je waarom precies!

Luchtkamers garanderen optimale isolatie

PVC is een materiaal dat van nature erg goed isoleert. PVC raamprofielen zijn dan ook uiterst energiezuinig, zeker als je weet dat ze uitgerust zijn met verschillende luchtkamers. Op die manier ontstaat er een thermische buffer die ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk lucht via de ramen ontsnapt en er zo veel mogelijk warmte binnenhuis blijft. Resultaat? Minder stookkosten, uiterst lage cijfers op je energiefactuur en een minimale impact op het klimaat!

PVC raamprofielen in verschillende stijlen

PVC raamprofielen zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Heb je een landelijke of een cottage woning, een hypermodern huis of een trendy loft? PVC is een materiaal dat alle stijlen aankan. De mogelijkheden op het gebied van kleuren zijn zo goed als eindeloos. Ook wanneer je een pastoriewoning of een herenhuis hebt, zijn PVC ramen perfect. Ons Autentica-gamma is namelijk speciaal ontwikkeld voor dit soort woningen.

pvc ramen

Extreem duurzame ramen

PVC raamprofielen kies je uiteraard niet alleen voor de uitstraling. Ze kunnen ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voorleggen. Daarnaast is PVC bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden: felle UV-stralen, vrieskoude, hevig onweer,… PVC ramen kunnen tegen een stootje en gaan bovendien ook nog eens heel lang mee!

Wil je zelf de troeven van PVC ontdekken? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte aan! Onze specialisten staan je maar al te graag te woord!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!