Welk raambeslag kiezen?

raambeslag

Raambeslag is – net zoals PVC ramen zelf – verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen. Heb je een landelijke woning, een modern huis of een loft met een strakke uitstraling? Voor elke stijl is er raambeslag voorhanden dat bij je huis past en het extra cachet geeft. Niet alleen de look is van belang, er wordt ook hoe langer hoe meer aandacht besteed aan inbraakpreventie en beveiliging.

Raambeslag in diverse uitvoeringen en materialen

Raambeslag is een verzamelnaam voor ‘hang- en sluitwerk’ voor allerlei soorten ramen. Het vervult zowel een praktische als esthetische functie. Je hebt de traditionele raamklinken, maar ook raamkrukken, raamuitzetters, raamsluitingen of espagnoletsluitingen met een meer karakteristieke of retro look. Je vindt het in diverse materialen: brons, ijzer, metaal en ook hout. Op basis van de stijl van je woning, je budget en je persoonlijke voorkeur kies je een raamklink die je interieur een meerwaarde bezorgt.

Degelijkheid en inbraakpreventie

raambeslagHet design van raambeslag is een van de voornaamste aandachtspunten. Maar daarnaast is ook duurzaamheid erg belangrijk. Raamklinken en aanverwanten worden veel gebruikt en op de proef gesteld. Ze moeten tegen een stootje kunnen en lang meegaan. De fraaie look wordt dan ook gecombineerd met een performante productie en oerdegelijk materiaal. Het resultaat is raambeslag van optimale kwaliteit dat een leven lang meegaat. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat inbrekers geen schijn van kans krijgen wanneer ze je ramen proberen te forceren.

Luikbeslag complementair met raambeslag

Raambeslag gaat hand in hand met luikbeslag waarmee je je ramen kan afsluiten. Kies de juiste luikscharnieren, luikhouders en luiksluitingen en creëer een harmonieus en aantrekkelijk geheel.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je op zoek naar raambeslag dat perfect past bij je ramen en de stijl van je woning extra in de verf zet? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte. Wij helpen je met plezier verder!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!